קינוח אלגנטי, בריא ודל קלוריות לקטנים ולגדולים.

granita

המתכון והתמונה באדיבות סוניה שוורצמן

רכיבים:
0.5 כוס סוכר
0.5 כוס מים פושרים
450 גרם תותים
2 כפות מיץ לימון
יש להשתמש בתבנית מרובעת שטוחה יחסית בנפח 2 ליטרים.


אופן הכנה:

מערבלים בבלנדר מים וסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר. מנקים תותים וחותכים כל תות ל-4 חלקים. מכניסים לבלנדר, מוסיפים מיץ לימון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית, מכסים ושמים במקפיא ל-1.5 - 2 שעות. התערובת צריכה להתקרר אך לא להיות קפואה לגמרי.

מוציאים את התבנית מהמקפיא, מערבבים היטב, מכסים שוב ומכניסים למקפיא ל-5 שעות או למשך הלילה. מוציאים את התבנית מהמקפיא, משאירים בטמפרטורת החדר ל-10 דקות ומקציפים את תערובת התותים באמצעות מזלג כדי שתהיה אוורירית. על מנת לקצר את התהליך, ניתן בשלב האחרון להעביר את התערובת למעבד מזון ולהפעיל אותו לסירוגין (פולסים) 5-10 פעמים.
 


טבוריתון הינו מגזין אינטרנטי בנושאי הריון, לידה וגידול תינוקות וילדים ונושאים בריאותיים שונים כגון דם טבורי.

שותפים עסקים    
המרכז הרפואי שיבא   לוגו אתר יולדת לוגו אתר וובקלאב