כשחם בחוץ, אך בכל זאת מתחשק להכין קינוח, נסו את ריבועי הפאדג' הקטנים והמפתים האלה. 


ריבועי פאדג' עם אגוזים ופיסטוקים
המתכון והתמונה באדיבות סופיה קריינוביץ'

רכיבים (18-22 יחידות)
400 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל חלב מרוכז ממותק
100 גרם אגוזי מלך
50 גרם פיסטוקים
2 כפות ליקר קפה / ברנדי / רום (לא חובה, אפשר להחליף בכפית תמצית וניל או רבע כפית קינמון)
תבנית בגודל 18*20 מצופה בניילון נצמד או נייר אפייה, כך שנשארים עודפים בשולי התבנית

אופן הכנה
קולים את האגוזים והפיסטוקים: שמים בתבנית, מחממים תנור לחום של 160-165 מעלות ומכניסים את התבנית למשך 10-15 דקות.
שמים בסיר שוקולד שבור לקוביות וחלב ממותק.
מבשלים על אש קטנה, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את האגוזים, הפיסטוקים והליקר ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים, מכסים עם שולי הניילון הנצמד / נייר האפייה ומכניסים לקירור למשך שעה. התערובת צריכה להתקרר לגמרי.
מוציאים את התבנית מהמקרר, הופכים על קרש חיתוך, מסירים את הניילון / הנייר וחותכים לריבועים.
 


טבוריתון הינו מגזין אינטרנטי בנושאי הריון, לידה וגידול תינוקות וילדים של טבורית בנק דם טבורי.

 

שותפים עסקים   מקבוצת טבורית
המרכז הרפואי שיבא