הסוד של הלביבות האלה הוא התפחה בעזרת שמרים. מקבלים לביבות שמנמנות, קלילות וטעימות במיוחד שנחטפות ברגע.
levivot1
התמונה והמתכון באדיבות סוניה שוורצמן

רכיבים ל- 5-6 מנות
25 גרם שמרים טריים
2 כוסות חלב
500 גרם קמח
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
0.5 כפית מלח

אופן הכנה
מחממים חלב (לא להרתיח!). מערבבים שמרים, חלב וקמח לתערובת חלקה ומשאירים במקום חם למשך חצי שעה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. מחממים מחבת ומשמנים. מכינים כוס מים, טובלים כף במים, נוטלים מהבצק באמצעות הכף הרטובה ומערימים על המחבת. לגיוון, אפשר להוסיף לבצק חתיכות תפוח, פירות אחרים או פירות יער.

 


טבוריתון הינו מגזין אינטרנטי בנושאי הריון, לידה וגידול תינוקות וילדים ונושאים בריאותיים שונים כגון דם טבורי.

שותפים עסקים    
המרכז הרפואי שיבא   לוגו אתר יולדת לוגו אתר וובקלאב