מרק חורפי בצבע אדום עז, שיכול לשמש למגוון מטרות - מארוחת צהריים לילדים ועד לאירוח חגיגי ואלגנטי.

מרק עגבניות ופלפלים

מתכון ותמונה באדיבות סוניה שוורצמן


רכיבים ל- 6-8 מנות
4 פלפלים אדומים קלויים בשלמותם, מקולפים ופרוסים
1 קופסת עגבניות מרוסקות משומרות (800 גרם)
2-3 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות
5-6 שיני שום, פרוסים
2 כפיות כמון
3-4 כוסות מים
2 כוסות חלב
קמצוץ סודה לשתייה
מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר לפי הטעם

אופן הכנה
להזהיב את הבצל והשום בשמן זית. להוסיף  כמון, פלפלילם, עגבניות ומים. להביא לרתיחה ולבשל במשך 15-20 דקות. בעזרת בלנדר ידני למעוך למחית חלקה. להוסיף מלח, פלפל וסוכר ולהחזיר את הסיר על האש. להמיס את הסודה ב- 1-2 כפות חלב, להוסיף למרק ולערבב. להוסיף את יתרת החלב, לחמם את המרק (לא להרתיח!) ולהגיש עם קרוטונים.

 


טבוריתון הינו מגזין אינטרנטי בנושאי הריון, לידה וגידול תינוקות וילדים ונושאים בריאותיים שונים כגון דם טבורי.

שותפים עסקים    
המרכז הרפואי שיבא   לוגו אתר יולדת לוגו אתר וובקלאב